Energirådgivning

Det er et mål at alle boligbygg skal oppnå minimum energiklasse E innen 2030, og energiklasse A innen 2050. Det betyr at alle norske boligeiere må forberede seg på energieffektiviserende tiltak av sin bolig i årene som kommer.  Offentlige bygg og næringsbygg har kortere tid på seg, og må være ferdig utbedret innen 2027 og 2030. Vi i ASO tilbyr erfaren energirådgivning, samt utfører energitiltak i eksisterende boliger, og slipper du oss inn tidlig nok i prosessen, sørger vi også for at ditt planlagte nybygg blir satt opp innenfor ny standard.

For å vite status på eksisterende bolig, trengs en grundig befaring av en energirådgiver – som resulterer i en tydelig rådgivningsrapport. ASO utarbeider slike rapporter, estimerer energibesparingen de ulike tiltakene vil gi, og utfører gjerne også tiltakene for deg.

Enova gir tilskudd til enkelte tiltak for å oppnå nødvendig energimerking av din bolig, og de gir deg også inntil 5.000 kroner i støtte til vår energirådgivning. Vi er godt kjent i Enovas jungel, og kan derfor informere deg om hvilke tiltak du kan få tilskudd til.

Kontakt vår energirådgiver for hjelp:

Sondre Ståle Olsen:
916 79 222 / sondre@aso.no

Denne siden bruker informasjonskapsler for markedsføring og for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer