Fritidsbolig

Fritidsboligen eller hytta står sterkt i nordmenns liv og komforten vi ønsker har også blitt høyere. Vi oppholder oss på feriestedet store deler av året og ønsker derfor funksjonelle fritidsboliger som passer i livets ulike stadier. Med utbyggingen av kloakk, strøm og vannforsyning flere steder har også behovet for kjøkken og bad blitt større.

Vi tar jobben

ASO har siden starten av 80-tallet bygget hytter i Vestfold og har lang erfaring i alt fra å bytte kledning og å etablere våtrom til å bygge helt nye hytter etter moderne standarder.

Har du hytte på en øy er det ikke noe problem. Vi fakter det vi trenger av materialer med båt, helikopter eller lekter med kran. Les mer om dette på våre «Skjærgårdstjenester».

Vi vet at fritidsboligene til våre kunder er viktige og ønsker derfor alltid at boligen skal bli optimal for familien som bruker den.  Vi kommer derfor gjerne på en helt uforpliktende befaring for å se hvilke løsninger som passer dere best, og som sikrer langvarig og bærekraftig bruk av sommerparadiset.

Denne siden bruker informasjonskapsler for markedsføring og for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer