OM OSS

Arve Ståle Olsen AS er en av Larviks ledende aktører innen byggmesterfaget. I over 40 år har vi fikset boliger og bygget nye, vakre hjem for både det private og offentlige markedet. Vi har stor respekt for faget og for produktene vi leverer, og vi vil til er hver tid ha våre kunder i fokus. Våre oppdrag består som oftest i tradisjonelle tømrertjenester, som nybygg av boliger og hytter, samt tilbygg, påbygg, rehabilitering og ombygging av eksisterende bolig. Vi tar også for oss større prosjekter som næringsbygg og store og små leilighetskomplekser, og har egen erfaren murer- og betongarbeider, som gjør alt innen faget på alle våre prosjekter. 

TOTALENTREPRENØR MED YRKESSTOLTHET

Alle medarbeiderne i Arve Ståle Olsen AS er opptatt av å levere varene hver eneste dag. Lite utskiftinger i arbeidsstokken gjør at kompetansen holdes i firmaet, samtidig som de ansatte ivaretas på best mulig vis. Siden oppstart i 1981, har vi opparbeidet oss betraktelig og blitt en solid og veletablert bedrift med over 30 ansatte. Det gjør at våre kunder møter seriøse og kunnskapsrike arbeidere med lang erfaring.

Verdien av å engasjere unge fagarbeidere er stor. Vi har til en hver tid tre til fem lærlinger både innen byggfaget og murerfaget. Lærlingene tilfører fersk kunnskap og ser på faget med friske øyne, og de blir kurset fra dag én i våres arbeidsverdier og metoder. Slik blir de både trygge og profesjonelle medarbeidere.

VI TAR HELE OPPDRAGET

Arve Ståle Olsen AS tar totalentreprisen i de respektive boligprosjektene. Det vil si at våre kunder forholder seg kun til oss under byggeprosessen. Vi samarbeider med en rekke aktører innen blant annet rørlegger, elektriker, flislegger, maler og blikkenslager. Disse dyktige samarbeidspartnerne er alle solide, og har samme krav til kvalitet som oss selv. Men i byggeprosessen er det kun oss håndverkerne som tar oss av koordineringen. Det gjør at våre kunder bare trenger å forholde seg til én pris – prisen for hele prosjektet.

Til tross for vår evne til å være en totalentreprenør, opererer vi også godt som underleverandør. Vi har i flere år utført oppdrag for JM Norge. Da tar vi på oss alle typer tømreroppdrag, som eneboliger til boligblokker.

Denne siden bruker informasjonskapsler for markedsføring og for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer