Tilbygg

Har du gått og tenkt på at det hadde vært fint med litt mer plass i stuen eller en romsligere gang? Eller kanskje har du ønske om å bygge en ytterligere etasje?

ASO har siden staren av 80-tallet bygget tilbygg i ulike varianter på boliger i Vestfold. Noen kunder har allerede fått tilbygget tegnet av arkitekt, mens andre ønsker å få innspill fra oss på hvilke løsninger som passer best. Felles for dem er at vi alltid kommer på en uforpliktende befaring for å ta en samtale om prosjektet. Vi har et godt nettverk av arkitekter som kan sørge for at byggets integritet bevares og at det visuelle får et helhetlig uttrykk.  

Tilbygg fra A til Å

Ofte innebærer et tilbygg en endring på eksisterende fasade og krever derfor en søknad hos kommunen. Vi har bred kompetanse innen tilbygg og kan stå for alt fra byggesøknader til kommunen, prosjektering og  gjennomførelse av prosjekt som totalentreprenør eller som leverandør på ett eller flere områder på ditt byggeprosjekt. Ønsker du å gjøre noe av arbeidet selv, som byggesøknaden eller deler av byggearbeidet, er det selvfølgelig i orden. Vi finner den løsningen som passer deg best!

Denne siden bruker informasjonskapsler for markedsføring og for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer